Slutsåld

Rockys kök

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Tillverkad: 2018
  Storlek inramad (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Martin Kellerman om "Rockys kök":
  "I motivet "Rockys kök" syns välkända karaktärer från Rockys universum och vänkrets. Perspektivet är uppifrån, och mitt i bildens kant sitter en lätt uppgiven Rocky. Ölflaskor, barnvagnar, mat på spisen och skräp i hörnen och i mitten står ett barn med en tomflaska i handen, och stirrar häpet rakt på betraktaren. Bilden tecknades inför en utställning på Spritmuseum i Stockholm 2017. Spritromantik och alkohol har varit ett återkommande och centralt tema i Rocky sedan starten och valet av utställningsplats kändes minst sagt logiskt, det var som ett Junibacken för vuxna".
  Grafiskt blad i 250 exemplar
  Serietecknaren Martin Kellerman är främst känd för serien Rocky, som skildrar hans eget liv där seriefiguren är Kellerman alter ego. "Rockys kök" är ett grafiskt blad i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Motivet är tryckt på åldersbeständigt syrafritt fine art print 100%. NOA Gallery har även fler motiv av Martin Kellerman, som "I huvudet på Rocky".
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Rockys ateljé
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska