2-7 arbetsdagar

Rocky på sofflocket

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 64 cm x 54 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Martin Kellerman om "Rocky på sofflocket":
  "Motivet "Rocky på sofflocket" föreställer karaktären Rocky som ligger på en kökssoffa och "jagar" en fluga med en flugsmälla i handen. På magen har han en tallrik med en smörgås och på golvet intill honom står en flaska Xavier, med ett tillhörande glas rött och ett par tofflor bredvid. Att ligga på sofflocket är ett uttryck för att vara lat i allmänhet."
  Grafiskt blad i 250 exemplar
  Serietecknaren Martin Kellerman är främst känd för serien Rocky, som skildrar hunden Rockys liv och leverne med en brokig skara vänner och mycket alkohol på Södermalm i Stockholm. Seriefiguren är Kellermans alter ego. Rocky på sofflocket är ett grafiskt blad i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Motivet är tryckt på Hahnemühle German Etching 310g gram. NOA Gallery har även flera exklusiva motiv av Martin Kellerman.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Rockys ateljé
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska