2-7 arbetsdagar

Facebook är för opersonligt

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 64 cm x 54 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Martin Kellerman om "Facebook är för opersonligt":
  "Motivet "Facebook är för opersonligt" är omslaget till "Kellermannen hälsar på" (2013). Boken är en av mina samlingsböcker där jag har samlat 170 av mina tweets och bildsatt dem med teckningar som handlar om allt från ensamhet och åldrande till nyheter och grammatik. Motivet föreställer en man som knackar på dörren hos en ytlig bekant".
  Grafiskt blad i 250 exemplar
  Serietecknaren Martin Kellerman är främst känd för serien Rocky, som skildrar hunden Rockys liv och leverne med en brokig skara vänner och mycket alkohol på Södermalm i Stockholm. Han är även stor på Twitter där han regelbundet producerar oneliners på högst 140 tecken. Ytterligare en konstform som Kellerman bemästrar framgångsrikt . Facebook är för opersonligt är ett grafiskt blad i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar son säljs på noagallery.se. Motivet är tryckt på Hahnemühle German Etching 310g gram. NOA Gallery har även fler exklusiva motiv av Martin Kellerman.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Rockys ateljé
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska