2-7 arbetsdagar

I huvudet på Rocky

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 60 cm
  Tillverkad: 2018
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 60 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Martin Kellerman om "I huvudet på Rocky":
  "Motivet "I huvudet på Rocky" är omslaget till volym 32, "Rocky loggar ut". När serien startar är huvudpersonen och hans vänner runt 20, men de åldras med seriens gång och inget är statiskt i Rockys universum. I takt med att allt fler vänner bildar familj fortsätter Rocky att kämpa med relationer. På bilden sitter han på krogen men drömmer sig bort, hem till lugnet och ensamheten i sin lägenhet".
  Grafiskt blad i 250 exemplar
  Serietecknaren Martin Kellerman är främst känd för serien Rocky, som skildrar hans eget liv där seriefiguren är Kellerman alter ego. "I huvudet på Rocky" är ett grafiskt blad i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Motivet är tryckt på åldersbeständigt syrafritt fine art print 100%. NOA Gallery har även fler motiv av Martin Kellerman, som "Rockys kök".
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Rockys ateljé
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska