2-7 arbetsdagar

Rockys ateljé

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Tillverkad: 2019
  Storlek inramad (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning


 • Rockys ateljé:
  I motivet Rockys ateljé är betraktaren en fluga i taket och ser hela Rockys ateljé ovanifrån. Varje detalj kan undersökas noga och i bildens övre kant, till synes utmattad eller drabbat av skaparkramp, ligger Rocky halvt utslagen i en soffa. Ateljén är lite rörig med kringströdda prylar, men i grunden välorganiserad. Det ligger spridda papper, seriestrippar och pennor på golvet men alla skivor och böcker är i ordning och två skateboard hänger prydligt på väggen. Dessutom syns inga spår av alkohol, annars ett inslag i alla Rockymotiv som finns på noagallery.se. Eller är det en liten ölburk på skrivbordet? Hur som helst får vi intrycket av att skapandet är något som ger struktur i Rockys tillvaro, även om det är utmattande.
  Grafiskt blad i 250 exemplar
  Serietecknaren Martin Kellerman är främst känd för serien Rocky, som skildrar hunden Rockys liv och leverne med en brokig skara vänner och mycket alkohol på Södermalm i Stockholm. Seriefiguren är Kellermans alter ego. Rockys ateljé är ett grafiskt blad i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Motivet är tryckt på åldersbeständigt syrafritt fine art print 100%. Noagallery.se har även fler exklusiva motiv av Martin Kellerman.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland