2-7 arbetsdagar

Gyllene morgon - Ejder

Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 59 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 47 x 64 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gram
 • Produktbeskrivning
 • Gyllene morgon – ejder:
  – Här befinner jag mig på Getterön utanför Varberg, berättar konstnären Lars Fredholm om tavlan Gyllene morgon – ejder. Platsen är världskänd för sina stora ansamlingar av vadarfåglar. Vi startade med bil halv två på natten för kunna vara på plats när solen går upp. När vi sedan anlände var det ett fantastiskt ljus med en morgondimma på marken, samtidigt som havet var absolut helt blankt.
  Dessvärre var det inte en endaste vadarfågel på plats. Istället hittade han en ejderhona sittandes på en sten, i värmen av soluppgången, och överallt runt omkring var det massor av andra ejderhonor som turades om att vakta barnen och föda dem.
  – Jag ligger ned tätt mot marken med ett skydd överk mig för att inte bli upptäckt och skrämma iväg dem, säger Lars. Det var också så jag fick det låga perspektivet som jag var ute efter, i fågelns höjd. Det ska kännas som att man befinner sig i vattnet, tätt intill. Där låg jag och både skissade och fotograferade för att kunna återge lugnet, avkopplingen och det fantastiska ljuset denna morgon, allting som tillsammans skapande en så otroligt vacker stämning.
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina akvareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Gyllene morgon – ejder i akvarell och det här är en giclée på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Före stormen
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Endast 1st kvar
På uppvindarna - röd glada
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 1st kvar
Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr

Andra köpte även

Fisktärna
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 1st kvar
Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska