2-7 arbetsdagar

Gyllene morgon - Ejder

Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 59 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 47 x 64 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gram
 • Produktbeskrivning
 • Gyllene morgon – ejder:
  – Här befinner jag mig på Getterön utanför Varberg, berättar konstnären Lars Fredholm om tavlan Gyllene morgon – ejder. Platsen är världskänd för sina stora ansamlingar av vadarfåglar. Vi startade med bil halv två på natten för kunna vara på plats när solen går upp. När vi sedan anlände var det ett fantastiskt ljus med en morgondimma på marken, samtidigt som havet var absolut helt blankt.
  Dessvärre var det inte en endaste vadarfågel på plats. Istället hittade han en ejderhona sittandes på en sten, i värmen av soluppgången, och överallt runt omkring var det massor av andra ejderhonor som turades om att vakta barnen och föda dem.
  – Jag ligger ned tätt mot marken med ett skydd överk mig för att inte bli upptäckt och skrämma iväg dem, säger Lars. Det var också så jag fick det låga perspektivet som jag var ute efter, i fågelns höjd. Det ska kännas som att man befinner sig i vattnet, tätt intill. Där låg jag och både skissade och fotograferade för att kunna återge lugnet, avkopplingen och det fantastiska ljuset denna morgon, allting som tillsammans skapande en så otroligt vacker stämning.
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina akvareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Gyllene morgon – ejder i akvarell och det här är en giclée på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Studie av rödhake
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
På uppvindarna - röd glada
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Efter attacken
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr

Andra köpte även

Freeedooom
2-7 arbetsdagar
650 kr
Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland