2-7 arbetsdagar

På uppvindarna - röd glada

Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 59 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 64 cm x 47 cm
  Upplaga: 30 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • På uppvindarna - röd glada:
  – Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. - Hösten är alltid en spännande tid för en fågelskådare. - Är man då dessutom en fågelskådande konstnär som jag, med fåglar som huvudmotiv, blir höstarna något extra speciellt.
  Lars fortsätter: - Höst är också synonymt med skördetid. Här ses en röd glada segla på de varma uppvindarna på andra sidan vägen hemmavid under just skördetid. Den spanar efter flyende möss, sorkar etc. efter skördetröskans mullrande framfart avslutar Lars Fredholm.
  Lars Fredholm färdigställer alla sina akvareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen så också på detta motiv, På uppvindarna - röd glada
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  På uppvindarna - röd glada är en giclée på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 30 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 3st kvar
Före stormen
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Endast 3st kvar
Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska