2-7 arbetsdagar

Efter attacken

Etablerade konstnärer
1500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 34 x 45 cm
  Upplaga: 18 numrerade och signerade blad
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • Efter attacken– sparvhöken:
  – Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. Om tavlan Efter attacken– sparvhöken berättar Lars:
  Snabbt, målinriktat och utan förvarning slår den till. De flesta attackerna, överraskningsmomentet till trots, slutar utan att något byte blir fällt. De jakter som sparvhöken gör här hemma kring gården och som jag blir åskådare till, sker oftast på senhösten och vintern. Då attackerar den kring fågelmatningen där mesar, finkar och trastar etc samlas. Denna akvarell kom till en höstdag när sparvhöken dök in bland pilfinkarna på matningen strax utanför vårt vardagsrumsfönster. Jakten slutade lyckligt för finkarna men mindre lyckat för höken, som valde att sätta sig lågt i en buske intill där jag kunde studera den ett par minuter.
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina konstverk utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Efter attacken - sparvhöken, ett grafiskt blad på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 18 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 29 x 42 centimeter, med ram är den 34 x 45 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Studie av rödhake
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
På uppvindarna - röd glada
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 1st kvar
Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr

Andra köpte även

Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland