2-7 arbetsdagar

Studie av rödhake

Etablerade konstnärer
1500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 29 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 45 x 34 cm
  Upplaga: 22 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canson Archive Aquarelle 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • Studie av rödhake:
  – Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. Om tavlan Studie av rödhake berättar Lars:
  Att följa, fotografera och framför allt skissa de fågelarter som jag har lyckan att ha runt omkring året runt i vår hästhage och övrig mark med buskage, träd, häckar etc är bland det som skänker mig mest glädje, både som fågelskådare och konstnär. Just här är det en revirhävdande hane som står modell och som ledde fram till denna studie av den om våren så skönsjungande rödhaken.
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina konstverk utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Studie av rödhake, ett grafiskt blad på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 22 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 42 x 29 centimeter, med ram är den 45 x 34 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Före stormen
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Endast 1st kvar
Efter attacken
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Gyllene morgon - Ejder
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska