2-7 arbetsdagar

Ensam rastare - Kustpipare

Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 59 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 64 cm x 47 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gram
 • Produktbeskrivning
 • Ensam rastare – kustpipare:
  – Detta är en höstbild på en kustpipare – de är lite ovanliga men ofantligt vackra, säger konstnären Lars Fredholm om sitt verk Ensam rastare – kustpipare. Just denna är en hane som fortfarande har sin sommardräkt och har pausat för att samla kraft inför den fortsatta flygningen söderöver. Jag är väldigt intresserad av vattnet och ville få fram alla färgtoner och känslan av att man själv står i vattnet.
  – Det är en av de bilder som tagit längst tid för mig att göra, det krävdes många timmar, efter både skiss och foto. När det gäller akvarell rent generellt måste man planera vartenda steg väldigt noggrant.


  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina akvareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter – i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Ensam rastare – kustpipare i akvarell och det här är ett pigment print på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Gyllene morgon - Ejder
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Efter attacken
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Ett vakande öga
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
På uppvindarna - röd glada
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr

Andra köpte även

Ett vakande öga
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 1st kvar
Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland