2-7 arbetsdagar

Fisktärna

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 59 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 47 x 64 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Tillverkad på: Canson Archer Aquarelle 310 gran
 • Produktbeskrivning
 • Fisktärna:
  – Det här är en sommarbild, det är varmt ute och vi befinner oss vid Rönnen som är ett naturområde i Skåne, säger konstnären Lars Fredholm om sitt verk Fisktärna. Det är många fåglar som häckar där, bland annat fisktärnan – här ligger en och vilar på en sten.
  – Det är varmt ute och solljuset är starkt då det är mitt på dagen, jag tycker att jag har lyckats få fram det i målningen. Jag älskar ju också vatten, och den här akvarellen gjorde jag efter både skiss och foto.

  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina akvareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Fisktärna i akvarell och det här är en giclée på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Studie av rödhake
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
På uppvindarna - röd glada
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr

Andra köpte även

Gyllene morgon - Ejder
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Lights in the Dark
2-7 arbetsdagar
fr. 3400 kr
Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland