2-7 arbetsdagar

Waterway, Piran Slovenien

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 57 cm x 77 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram
 • Produktbeskrivning
 • Waterway, Piran Slovenien:  - Klockan 04.45 ringer väckarklockan. Jag befinner mig på strandhotellet mitt inne i Piran och hinner knappt vakna innan vi sitter i bilen på väg ut ur stan. Det tar en halvtimme innan vi når de övergivna saltbäddar som är morgonens mål. Gryningsljuset är fullkomligt magiskt. Himlen reflekterar sig i vattenytorna som löper i kanaler och i stora öppna bäddar. Fåglarna finns överallt och luften är full av kvitter och pip. En svag vind får vass och gräs att sjunga med. Vi rör oss till fots längs gångarna mellan bäddarna och de fortsätter i evighet. I alla fall till Kroatiska gränsen får vi lära oss.
  Fotokonst i begränsad upplaga
  Bildernas speciella uttryck kommer delvis från efterbearbetningsprocessen, där Catarina förhöjer bilderna med digital bearbetning som förstärker deras poetiska kvalitéer och lyfter dem från det dokumentära anslaget. Catarina Kents fotokonst finns på noagallery i en exlusiv, begränsad upplaga på 50 exemplar, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Västerbron
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Riddarholmen
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Little monkey in the green
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Nordiska Museet
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr

Andra köpte även

All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska