2-7 arbetsdagar

Cows II

Etablerade konstnärer
4900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 85 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 95 x 50 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemüle Photorag Bright White 308 gr
 • Produktbeskrivning
 • Catarina Kent om Cows II:
  - Det är oroligt i hagen. Halva truppen har redan åkt. Sommarbetet är överk och de ska tillbaka till Småland. Lämna de vackra ängarna vid havet på Mörkö. Gå en oviss framtid till mötes. Ändå är nuet gott, vinden ljummen och kvällen fin. Havets brus hörs på håll avslutar Catarina.
  Grafik i limiterad upplaga:
  Catarina Kents grafiska blad finns på noagallery.se i en limiterad upplaga om 100 exemplar, signerade och numrerade. Bladets mått är 85 x 40 cm, kompletterad med en fin handsnickrad ram och passepartout är måttet 95 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Norr Mälarstrand
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Little monkey in the green
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Almas
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Ballerinan, Koh Lanta Thailand
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska