2-7 arbetsdagar

Birchpower, Falun Sverige

Etablerade konstnärer
2900 kr / 2320 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 77 x 57 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram
 • Produktbeskrivning
 • Birchpower, Falun Sverige:
  - Jag har kört från Stockholm på väg till Falun och sjukhuset där mamma kämpar för sitt liv. Hon kommer inte att klara sig men det vet vi inte säkert ännu. Bara att hon är för svag för cellgifter. Jag har svängt av till höger i rondellen i Hedemora och har några kilometer kvar till Falun. Jag ser dungen redan på långt håll och saktar farten. Stannar så vid vägkanten och kliver ur. Inte en människa i sikte. Jag har inte bråttom. Kameran är med som tur är. Det enda ljud jag hör av knastret i gruset av mina steg. Stilla, som i andakt tar jag mina bilder. Naturen knackar mig på axeln och ber mig minnas att livet är en gåva vi får äga en stund.
  Fotokonst i begränsad upplaga
  Den förhöjda verklighetskänslan och det poetiska bildberättandet är ett av Catarina Kents kännetecken. Hon reser överk hela världen för att hitta motiv till sin fotokonst. Bildernas speciella uttryck kommer delvis från efterarbetet, där Catarina förhöjer bilderna med digital bearbetning som förstärker deras poetiska kvalitéer och lyfter dem från det dokumentära anslaget. Catarina Kents fotografier finns på noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga på 50 exempler, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Skogskyrkogården
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 3120 kr fr. 3900 kr
Through the window, Havanna Cuba
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Ballerinan, Koh Lanta Thailand
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Cows II
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 3920 kr fr. 4900 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1520 kr fr. 1900 kr
Endast 3st kvar
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska