2-7 arbetsdagar

Malecon, Havanna Cuba

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 77 x 57 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram
 • Produktbeskrivning
 • Malecon, Havanna Cuba:
  - Det är sen eftermiddag i Havanna. Vi strosar genom bakgatorna från vårt Casa Particular och kommer ner till den nästan en mil långa El Malecon som slingrande kantar havet. Männen med fiskespön har redan varit på plats en god stund, fångsten i hinkarna rör sig ännu. Doft av tång och avgaser i en avtagande hetta. Snart går solen ner, vi kommer att se den sjunka i havet när vi njuter av en välförtjänt Mojito.
  Fotokonst i begränsad upplaga
  Catarina Kents fotografier finns på noagallery.se i en exlusiv, begränsad upplaga på 50 exemplar, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Cows II
2-7 arbetsdagar
fr. 4900 kr
Blasieholmen
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Västerbron
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska