2-7 arbetsdagar

Före stormen

Endast 2st kvar
Etablerade konstnärer
1500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 34 x 45 cm
  Upplaga: 18 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canson Arches Aquarelle 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • Före stormen - rödhake:
  – Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. Om tavlan Före stormen - rödhake berättar Lars:
  Inte alltid så lätt att få syn på rödhaken då den ofta håller sig dold lågt på marken under buskage och liknande men ändå alltid ständigt närvarande. Denna individ poserade så vackert på en av stolparna i hagen utanför stallporten, säkerligen lika medveten som vi om den annalkande stormen. Jag inbillar mig att den bara väntade på att vi ska skulle få in hästarna så att den kunde kila in och ta skydd i stallet. Och, mycket riktigt, när jag senare på kvällen tittade till hästarna samtidigt som vinden viner och tjuter hittar jag rödhaken sittande på en låg mur i stallet, skyddad från regn och vind. Det glädjer mig att den hittat hit in för då vet jag att den kommer att klara sig bra.
  Exklusiv numrerad och signerad upplaga
  Lars Fredholm färdigställer alla sina konstverk utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Före stormen - rödhake, ett grafiskt blad på Canson arches aquarelle 310g gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 18 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 29 x 42 centimeter, med ram är den 34 x 45 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Ensam rastare - Kustpipare
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Efter attacken
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Jägarens blick
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Studie av rödhake
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska