2-7 arbetsdagar

David Bowie på Ullevi

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • David Bowie på Ullevi" – Fotografi
  Bilden "David Bowie på Ullevi" är fotad 1983, av fotografen Magnus af Geijerstam. Motivet föreställer David Bowie när han spelade på Nya Ullevi, i Göteborg sommaren 1983. Det var under turnén Serious Moonlight Tour som David Bowie gästade Sverige och genomförde två utsålda spelningar, den 11 och 12 juni. Under första konserten befann sig hela 61 206 besökare på arenan för att se honom live, under andra konserten följande dag 58 914. Kommande dagar rapporterades det om det största publika evenemanget någonsin i Sverige, och rubrikerna löd "Aldrig tidigare har någon dragit så stor publik i Sverige" i dagspressen. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Solnedgång Öresundsbron
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Sonya Hedenbratt
2-7 arbetsdagar
1790 kr
H55 Carl Gustav
2-7 arbetsdagar
1790 kr

Andra köpte även

Hanging in Venice
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Bulls Eye Pastel Red
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Love soup (Red/green)
2-7 arbetsdagar
fr. 1550 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland