2-7 arbetsdagar

Ljusstämning på Sofiero

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 48 cm x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 70 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Ljusstämning på Sofiero" – Fotografi
  Bilden "Ljusstämning på Sofiero" är fotad 2010, av fotografen Britt-Mari Olsson. Motivet föreställer Ljusstämning, det lysande arrangemanget som anordnas på slottet Sofiero, då slottsparken förvandlas av tusentals lampor, ljus och marschaller. På bild kan vi se hur arrangemanget lyser upp höstmörket, och sprider såväl magi som mystik överk Sofiero. Slottet ligger i Helsingsborgs socken, omkring fem kilometer norr om centrala Helsingborg. I parken finns omkring 10 000 rododendronbuskar av 300 olika arter och lika många hybrider, vilket gör den stora samlingen av rhododendron till norra Europas största. Parkträdgården har dessutom utnämnts till Sveriges vackraste 2009 och Europas vackraste 2010. Tavlan säljs inramad och är i formatet 50 x 70 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska