2-7 arbetsdagar

Kal P Dal

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Kal P Dal" - Fotografi
  Legendariske låtskrivaren, sångaren och radioprataren Kal P Dal, eller Carl Göran Ljunggren, rockar loss framför Kronetorps mölla i Burlöv. Bilden är tagen av fotograf Torbjörn Carlson. Han föddes 1949 och växte upp i Arlöv där hans pappa arbetade vid järnvägen. Hans artistnamn följde med från smeknamnet han fick när hans morfar gav honom en dansk trampmoped. Han blev Kalle med pedalerna, senare Kalle pedal och så småningom Kal P Dal. Som ung uppträdde han bland annat på Lundagård där han träffade Peps Persson och hans musik var influerad av klassisk rock n roll och punkmusik - men på skånska. Han turnerade flitigt, ofta i folkparker. Kal P Dal dog hastigt 1985 efter en hjärnblödning. 2012 uppfördes en musikal i Malmö baserad på hans liv och musik. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Roxette 1989
2-7 arbetsdagar
Kampanj
1432 kr 1790 kr
Helsingborg färjelägret
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Anita Ekberg
2-7 arbetsdagar
1790 kr

Andra köpte även

Hanging in Venice
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2465 kr fr. 2900 kr
Bulls Eye Pastel Red
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Love soup (Red/green)
2-7 arbetsdagar
fr. 1550 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska