2-7 arbetsdagar

Fältmarskalk Montgomery

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Fältmarskalk Montgomery" - Fotografi
  Fältmarskalk Bernard Montgomery i det befriade Köpenhamn 1945. Fotografiet av den legendariske fältmarskalken när han är på besök en vecka efter befrielsen är tagen av Ernst Henriksson. Den brittiske krigshjälten gjorde sig känd under andra världskriget när han gjorde det alla trodde var omöjligt - besegra den tyske befälhavaren Rommel, "Ökenräven", i den nordafrikanska öknen. Rommel ansågs oövervinnerlig till slaget vid el-Alamein där Montgomery överlistade tyskarna. Slaget hade större moralisk än militär betydelse - det gick att slå de framgångsrika tyskarna. "Monty" ansågs allmänt bufflig och svår att ha att göra med men älskades av sina soldater. Montgomery var senare med och planerade landstigningen i Normandie. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Roxette 1989
2-7 arbetsdagar
Kampanj
1432 kr 1790 kr
Malmö Folkets Park
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Ulf Lundell I Malmö 1982
2-7 arbetsdagar
1790 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska