2-7 arbetsdagar

Brian Jones Rolling Stones på Cheeta 1965

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm svart ram ingår
  Kategori: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Brian Jones Rolling Stones på Cheeta 1965 - Fotografi

  Bilden är tagen av fotografen Roony Johansson. Bild från det legendariska besöket på piratradiostationen Radio Syds fartyg Cheeta som låg ankrat i Öresund. Ett kaotiskt besök som slutade med att delar av bandet sov över hemma hos piratradiodrottningen Britt Wadner i hennes villa i Lund. Brian Jones berttade bland annat att han köpt med sig ett par stövlar från Lappland. År 1969 drunknade Brian Jones i en olycka på ett gods i England. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska