Original
Såld

The Ugly Duckling (original)

39000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 150 cm
  Tillverkad: 2018
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • The Ugly Duckling (original):
  – Det hela började med en fantasiskiss av en svan (den i förgrunden) som jag blev väldigt förtjust i, kanske bottnar det i en gammal ”synd”. I 20-årsåldern gjorde jag nämligen en målning som döptes till ”Den deppande svanen”. Gud vet var den finns idag. För att betona min svans sårbarhet placerade jag honom närmast betraktaren, omgiven av två andra, vackra svanar – varav den ena till och med dyker för att undvika att konfrontera den. Med svanen placerad i ledande position vill jag även framföra budskapet att utseendet inte spelar någon roll och att man alltid ska vara sig själv, oavsett. När jag sedan stod där, med vad jag trodde var en färdig målning, fick jag en ingivelse – jag ville att något mer skulle hända i bilden. Den vita färgen som ser ut att rinna ner överk målningen blev därför pricken överk i:et och symboliserar vad jag anser om diskussionen kring mobbning; den borde suddas ut och vara överflödig.
  Unikt original i akryl och olja – endast ett exemplar
  Tony Nilssons skapandeprocess handlar om att följa instinkt framför logik och bara låta kreativiteten flöda; en process med experiment och frågor som anpassas till jaget, där formerna styrs av känslor som uttrycks och tar plats. Till skillnad från många andra konstnärer vill han därför heller inte placeras i en särskild kategori utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. The Ugly Duckling (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på akryl- och oljemålningen är 150 x 150 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Dalarhino
2-7 arbetsdagar
990 kr
Galghumor
Original
2-7 arbetsdagar
23000 kr
Endast 1st kvar
Regina Pippi
2-7 arbetsdagar
990 kr
Climatechange
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska