Original
Såld

The Ugly Duckling (original)

39000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 150 cm
  Tillverkad: 2018
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • The Ugly Duckling (original):
  – Det hela började med en fantasiskiss av en svan (den i förgrunden) som jag blev väldigt förtjust i, kanske bottnar det i en gammal ”synd”. I 20-årsåldern gjorde jag nämligen en målning som döptes till ”Den deppande svanen”. Gud vet var den finns idag. För att betona min svans sårbarhet placerade jag honom närmast betraktaren, omgiven av två andra, vackra svanar – varav den ena till och med dyker för att undvika att konfrontera den. Med svanen placerad i ledande position vill jag även framföra budskapet att utseendet inte spelar någon roll och att man alltid ska vara sig själv, oavsett. När jag sedan stod där, med vad jag trodde var en färdig målning, fick jag en ingivelse – jag ville att något mer skulle hända i bilden. Den vita färgen som ser ut att rinna ner överk målningen blev därför pricken överk i:et och symboliserar vad jag anser om diskussionen kring mobbning; den borde suddas ut och vara överflödig.
  Unikt original i akryl och olja – endast ett exemplar
  Tony Nilssons skapandeprocess handlar om att följa instinkt framför logik och bara låta kreativiteten flöda; en process med experiment och frågor som anpassas till jaget, där formerna styrs av känslor som uttrycks och tar plats. Till skillnad från många andra konstnärer vill han därför heller inte placeras i en särskild kategori utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. The Ugly Duckling (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på akryl- och oljemålningen är 150 x 150 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Comix 1
2-7 arbetsdagar
2200 kr
All eyes on me
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Endast 1st kvar
Lovers
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Ljus i natten
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Blues
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland