Original
2-7 arbetsdagar

My Big Mirror Mirror (original)

Endast 1st kvar
45000 kr / 36000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 150 cm
  Tillverkad: 2016
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • My Big Mirror (original):
  – Det här verket härrör faktiskt från en av mina andra målningar; en annan (mindre) version vid namn "Mirror " – som jag har omarbetat för att skapa mer dynamik i bilden. Storleken på den slutliga versionen blev nämligen hela 150 x 150 centimeter, därav titeln My Big Mirror (med betoning på "big"). Situationen speglar fåfänga och avund. Huvudpersonen tittar i spegeln, som stirrar tillbaka på honom eller henne (läs: honom) och bakom ryggen finns en mindre figur som pockar på uppmärksamhet. Återigen en representant för mina udda figurer, som är återkommande bland mina verk.
  Unikt originalverk i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilssons kreativa process handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell process där han testar och framför allt känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen. Med andra ord låter kreativiten just få flöda fritt. Formerna styrs av hans magkänsla och inre vägvisare, som under arbetets gång talar om för honom vilken väg att gå härnäst och det går aldrig att säga på förhand varken var, när eller hur det ska sluta. Till skillnad från många andra konstnärer, känner han sig därför inte helt bekväm med att placeras i ett fack utan vill hellre (fortsätta) vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. My Big Mirror (original) är en originalmålning och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se.
  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

The Ugly Duckling
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Dalarhino
2-7 arbetsdagar
990 kr
Regina Pippi
2-7 arbetsdagar
990 kr
Comix 2
2-7 arbetsdagar
2200 kr

Andra köpte även

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Cykeltur

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Gården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Picknick i backen

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland