Original
2-7 arbetsdagar

My Big Mirror Mirror (original)

Endast 1st kvar
45000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 150 cm
  Tillverkad: 2016
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • My Big Mirror (original):
  – Det här verket härrör faktiskt från en av mina andra målningar; en annan (mindre) version vid namn "Mirror " – som jag har omarbetat för att skapa mer dynamik i bilden. Storleken på den slutliga versionen blev nämligen hela 150 x 150 centimeter, därav titeln My Big Mirror (med betoning på "big"). Situationen speglar fåfänga och avund. Huvudpersonen tittar i spegeln, som stirrar tillbaka på honom eller henne (läs: honom) och bakom ryggen finns en mindre figur som pockar på uppmärksamhet. Återigen en representant för mina udda figurer, som är återkommande bland mina verk.
  Unikt originalverk i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilssons kreativa process handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell process där han testar och framför allt känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen. Med andra ord låter kreativiten just få flöda fritt. Formerna styrs av hans magkänsla och inre vägvisare, som under arbetets gång talar om för honom vilken väg att gå härnäst och det går aldrig att säga på förhand varken var, när eller hur det ska sluta. Till skillnad från många andra konstnärer, känner han sig därför inte helt bekväm med att placeras i ett fack utan vill hellre (fortsätta) vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. My Big Mirror (original) är en originalmålning och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se.
  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Stool Pigeon
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
The Good, The Bad & The Ugly
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Little Red Riding Hood (original)
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
The Judges
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland