Original
2-7 arbetsdagar

The Audition (original)

Endast 1st kvar
35000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 cm x 120 cm
  Tillverkad: 2018
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • The Audition (original):
  – För en tid sedan gjorde jag en målning vid namn Fame, varav The Audition är uppföljaren till den. Båda målningarna utspelar sig i showbiz, där figurerna i motiven är udda och har blivit representativa för mig; inte bara i dessa målningar, utan även i mina andra verk. Dessa udda figurer har så att säga blivit lite av mitt trademark som konstnär. Figurerna föds i ett oändligt flöde och fyller mina skissblock, sedan kombinerar jag de tillsammans för att hitta kompositioner som fungerar för olika verk.
  Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilsson skissar ständigt; något han gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än dyker upp i de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas senare. Till skillnad från många andra konstnärer vill han därför, heller inte placeras i ett fack utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. The Audition (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på akryl- och oljemålningen är 120 x 120 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fäbojäntan
Original
2-7 arbetsdagar
55000 kr
Endast 1st kvar
Talko to me Goose

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
The Audition
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Charisma

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska