Original
2-7 arbetsdagar

The Audition (original)

Endast 1st kvar
35000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 cm x 120 cm
  Tillverkad: 2018
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • The Audition (original):
  – För en tid sedan gjorde jag en målning vid namn Fame, varav The Audition är uppföljaren till den. Båda målningarna utspelar sig i showbiz, där figurerna i motiven är udda och har blivit representativa för mig; inte bara i dessa målningar, utan även i mina andra verk. Dessa udda figurer har så att säga blivit lite av mitt trademark som konstnär. Figurerna föds i ett oändligt flöde och fyller mina skissblock, sedan kombinerar jag de tillsammans för att hitta kompositioner som fungerar för olika verk.
  Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilsson skissar ständigt; något han gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än dyker upp i de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas senare. Till skillnad från många andra konstnärer vill han därför, heller inte placeras i ett fack utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. The Audition (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på akryl- och oljemålningen är 120 x 120 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Kalle Zebra
2-7 arbetsdagar
990 kr
Comix 2
2-7 arbetsdagar
2200 kr
Climatechange
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Comix 4
2-7 arbetsdagar
2200 kr

Andra köpte även

Skomakaregatan i Malmö
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Dangerous Journey
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bilmek

Nyhet

2-7 arbetsdagar
1900 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland