2-7 arbetsdagar

The Ugly Duckling

2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 45 cm x 45 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Multi Design
 • Produktbeskrivning
 • The Ugly Duckling:

  – Det hela började med en fantasiskiss av en svan (svanen i förgrunden) som jag blev väldigt förtjust i, kanske bottnar det i en gammal ”synd”. I tjugoårsåldern gjorde jag nämligen en målning som fick namnet ”Den deppande svanen”. Gud vet var den finns idag. För att betona min svans sårbarhet placerade jag honom, hursomhelst, närmast betraktaren – omgiven av två andra vackra svanar. Den ena dyker till och med för att undvika att konfrontera den. Med svanen placerad i ledande position vill jag även framföra budskapet att utseendet inte spelar någon roll och att man alltid ska vara sig själv, oavsett. När jag senare stod där, med vad jag då trodde var en färdig målning, fick jag en ingivelse. Jag kände att något fattades, och att något mer behövde hända i bilden. Den vita färgen som ser ut att rinna ner över målningen blev därför kronan på verket och utgör en symbol för vad jag anser om diskussionen kring mobbing; den borde suddas ut och vara överflödig.

  Grafiskt blad i begränsad upplaga

  Tony Nilssons kreativa process handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell sådan där formerna styrs av känslor som uttrycks och ges utrymme. Till skillnad från andra konstnärer, vill han däremot inte placeras i en viss kategori utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det sedan tar sig uttryck. The Ugly Duckling är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 250 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 45 x 45 centimeter utan ram. Du hittar originalmålningen The Ugly Duckling (original) här.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Peace out!

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
The Judges

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Avataurus
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Raven
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska