2-7 arbetsdagar

My Big Mirror Mirror

2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 45 cm x 45 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Multi Design
 • Produktbeskrivning
 • My Big Mirror :
  – Det här motivet härrör faktiskt från en av mina andra målningar; en annan (mindre) version vid namn "Mirror " – vilken jag har omarbetat för att skapa mer dynamik i bilden. Storleken på den slutliga versionen (originalet) blev nämligen hela 150 x 150 centimeter, därav titeln My Big Mirror (med betoning på "big"). Bilden speglar fåfänga och avund, där huvudpersonen tittar i spegeln; som stirrar tillbaka på honom eller henne (läs: honom). Bakom ryggen finns även en mindre figur som pockar på uppmärksamhet. Återigen en god representant för mina udda fantasifigurer – ett återkommande motiv bland mina verk.
  Grafiskt blad i limiterad upplaga
  Tony Nilssons kreativa process handlar om att följa instinkt framför logik; en process där han experimentellt testar och känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen och med andra ord låter kreativiteten flöda fritt. Formerna styrs helt och hållet av hans magkänsla och inre vägvisare som under arbetets gång talar om för honom vilken väg att gå härnäst. My Big Mirror är ett grafiskt blad, så kallat pigment print och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 250 exemplar, numrerade och signerade av konstnären. Storleken på motivet är 45 x 45 centimeter utan ram. Du hittar originalet My Big Mirror (original) här.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

She came from Madrid, just a crazy kid
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
Regina Pippi
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Endast 1st kvar
Avataurus
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Raven
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska