2-7 arbetsdagar

Music for Peace by Paul McCartney 30 cm

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
12995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm
  Upplaga: 299 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Paul McCartney och John Lennon var barndomsvännerna från Liverpool som bildade ett av världens mest känd band, The Beatles. Konstverket Music for Peace kan också ses fin hyllning från Paul McCartney till den mördade vännen John Lennon. Den berömda skulpturen med den knutna revolvern gjordes ursprungligen av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd..
  Skulpturen var en hyllning till Lennons kamp för fred och kärlek och McCartneys färgstarka version ger den symboliska betydelsen en ny mening. En fin cirkel som sluts och ett unikt konstverk! Organisationen Non-Violence Foundation verkar för att minska våldet i världen och utbildar bland annat barn i icke-våldsagerande och konfliktlösning. Förutom Paul Mc McCartney så har både Ringo Starr och Yoko Ono varit ambassadörer för organisationen. Allt överskott av försäljningen går till Non-Violence.
  Skulptur i begränsad upplaga

  Skulpturen av Ringo Starr för Non-Violence Project finns i tre storlekar, 19 cm, 30 cm och 40 cm, och den är tillverkad på handmålad polyresin. Skulpturen finns i en begränsad upplaga, den på 19 cm finns i en upplaga om 499 exemplar, 30 cm i en upplaga om 299 exemplar och den större på 40 cm finns i 199 exemplar. Den kommer med ett äkthetscertifikat och ligger i en fin presentbox!
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Cykeltur
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bara få va mig själv
2-7 arbetsdagar
800 kr
Endast 9st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland