2-7 arbetsdagar

The Audition

2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 45 x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 55 x 55 cm
  Upplaga: 200 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Multi Design
 • Produktbeskrivning
 • The Audition:
  – För ett tag sedan gjorde jag en målning vid namn Fame, varav The Audition är en uppföljare. Båda målningarna utspelar sig i showbiz och påminner om varandra. Figurerna i motiven (vilka jag brukar kalla för fantasifigurer) har blivit representativa för mig; inte bara i dessa målningar, utan även i mina andra verk. De föds i ett oändligt flöde, fyller otaliga av mina skissblock och har blivit lite av mitt varumärke som konstnär. Först skissar jag, och senare kombinerar jag de tillsammans för att hitta kompositioner som fungerar för olika verk.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Tony Nilsson skissar konstant; något han har gjort sedan barnsben, så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som är dyker upp i de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas senare. Till skillnad från andra konstnärer, vill han däremot inte placeras i ett visst fack utan vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det sedan tar sig uttryck. The Audition är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 200 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 45 x 45 centimeter utan ram. Du hittar originalmålningen The Audition (original) här.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fame (original)
Original
2-7 arbetsdagar
35000 kr
Endast 1st kvar
Dalamoose
Original
2-7 arbetsdagar
17800 kr
Endast 1st kvar
The Fox
2-7 arbetsdagar
990 kr
She came from Madrid, just a crazy kid
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska