2-7 arbetsdagar

Sunshine (grafik)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 25 x 52 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 52
  Upplaga: 54 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Print
  Teknik: Grafik
  Tillverkad på: Hanemühle fine art print 310 g 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om ”Sunshine”:
  "Motivet 'Sunshine' i grafik, är ett grafiskt blad där skulpturen vid samma namn har fått vara inspirationskälla. Hur långt kan en idé gå? Efter ett inspirerande arbete med bronsskulpturen 'Sunshine' väcktes tanken på att göra en bild med samma motiv. Resultatet blev ett långsmalt och udda format, där figuren spränger ramarna".
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för noagallery.se däribland skulpturen 'Sunshine' som är inspirationskällan till denna grafik vid samma namn. Upplagan är begränsad till 54 numrerade och signerade exemplar. Motivet är tryckt på Hanemühle fine art print, 310g gram i 100% bomull. Se även skulpturen 'Sunshine', som finns i två olika färger – i grön och mörkbrun patina.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Alva
2-7 arbetsdagar
5800 kr
Isabella
2-7 arbetsdagar
5200 kr
The Flying Tomato (Grön)
2-7 arbetsdagar
5800 kr
The Flying Tomato (Blå)
2-7 arbetsdagar
5800 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska