2-7 arbetsdagar

Bella Donna

Endast 8st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
9800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Stålskulptur: 60 cm x 22 cm x 0.5 cm Träsockel: 6 cm x 14 cm x 14 cm
  Tillverkad: 2018
  Upplaga: 44 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Stål
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om ”Bella Donna”:
  "Skulpturen 'Bella Donna' är en skulptur, tillverkad med en teknik som sträcker sig långt bortom min ateljé. Den är utskuren med laser och elektroniskt lackerad för att få ett så enastående resultat som möjligt. Det jag gillar mest med 'Bella Donna' är skuggorna. Bara man flyttar skulpturen några centimeter så skapar skuggorna en ny, dramatisk fond".
  Unik skulptur i stål – begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Från rå lera skapar han ståtliga skulpturer i material som brons, gjutmassa och stål för att nämna några. Frank Olsson har skapat flera skulpturer för NOA Gallery – bland urvalet av hans verk finner vi bland annat den här vackra skapelsen "Bella Donna" i stål. Upplagan är begränsad till 44 numrerade och signerade exemplar. Se även skulpturen "Jade" som är i samma vackra, intensiva blå färg.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Syster Stygg
2-7 arbetsdagar
8000 kr
The Flying Tomato (Röd)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
4930 kr 5800 kr
Isabella
2-7 arbetsdagar
5200 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska