2-7 arbetsdagar

Moonlight (brun patina)

Endast 4st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
14500 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Bronsskulptur: 32 cm x 10 cm x 5 cm Stensockel: 4 cm x 8 cm x 8 cm
  Upplaga: 20 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Brons
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om systrarna ”Moonlight”:

  "Det började med skisser, och slutligen fanns det tre figurer i lera. Tanken från början var bara att en av dem skulle gjutas i brons, men av någon anledning kunde jag inte bestämma mig för vilken. Väl på bronsgjuteriet satte vi igång med formar. Någonstans där kröp ångesten fram. Resultatet blev därför två skulpturer i brons, varav denna vackra skapelse vid namn 'Moonlight' är den ena, och skulpturen 'Sunshine' är den andra – båda i brons. Systrarna 'Moonlight' finns i tre olika färger, varav denna skulptur är i brun patina".

  Unik bronsskulptur – begränsad upplaga

  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för NOA Gallery i diverse material som brons, stål och gjutmassa. Däribland systrarna "Moonlight" i brons som finns i tre olika färger – varav denna skulptur är i brun patina. Se även skulpturerna i grön och blå patina. Upplagan är begränsad till 20 numrerade och signerade exemplar.


  Se alla Frank Olssons skapelser!

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mystique (Brown)
2-7 arbetsdagar
16000 kr
Lazy Waves
2-7 arbetsdagar
2800 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska