2-7 arbetsdagar

Sommarkväll

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 59.5 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 x 60 cm
  Upplaga: 75 numrerade och signerade blad
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Reija Karjalainen om ”Sommarkväll”:

  ”Ett inslag i min konst, som har funnits med ända sedan jag började måla, är att jag använder mig av ett bronspulver som jag blandar. Det är jätteviktigt för mig att guldet kommer fram". Om konstverket Sommarkväll berättar Reija: - I vinter har trädgårdslivet inspirerat mitt måleri, allra mest min egen trädgård som sedan i somras är en besöksträdgård. Linnétagetesen som av misstag hamnade i fel odlingsbädd men ändå gjorde störst intryck, satte tonen. När hösten kom följde den helt naturligt och självklart med in i ateljén och dukarna. I bilderna har jag sparat de bästa sommarminnena men också börjat blicka framåt i drömmar och kommande trädgårdsprojekt.

  Grafiskt blad som sätter guldkant på tillvaron

  Reija har skapat två helt nya grafiska blad för NOA Gallery, Sommarkväll och Hängmatta. Sommarkväll har måttet 59,5 x 50 cm, kompletterad med ram är måttet 70 x 60 cm.


  Se alla motiv av Reija Karjalainen!

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Woman in Kimono
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Hängmattan
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
The Last Dance
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska