2-7 arbetsdagar

The Last Dance

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 51 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 63 cm x 55 cm
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Reija Karjalainen om ”The Last Dance”:
  ”Motivet ”The Last Dance” tycker jag jättemycket om, kanske för att jag får en förnimmelse av New York, då jag målade den efter en av mina utställningar där. Det var ett rätt stort party på vernissagen och lite roligt att få uppleva det glamorösa när champagnen flödade! Ett inslag i min konst, som har funnits med ända sedan jag började måla, är att jag använder mig av ett bronspulver som jag blandar. Det är jätteviktigt för mig att guldet kommer fram".
  Grafiskt blad som sätter guldkant på tillvaron
  Konstnären Reija Karjalainen ritar med kolpenna direkt mot linneduk, och penslar sedan ett tunt lager med oljefärg. "Kolpennan går inte att sudda så det gäller att tänka till, för det är verkligen ögonblicksbilder, sen blir det vad det blir", säger Reija Karjalainen. Hon har skapat två unika motiv för NOA gallery, ”The Last Dance” och "Woman in Kimono”. Båda motiven går att köpa antingen utan eller med vit ram. Storleken är 51 x 42 cm utan ram, och 63 x 55 cm med.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Hängmattan
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Sommarkväll
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Woman in Kimono
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska