2-7 arbetsdagar

Södermälarstrand

Endast 5st kvar
Etablerade konstnärerBästsäljande konstnärer
3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 59 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 75 cm x 56 cm
  Upplaga: 190 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Angelica Wiik om "Södermälarstrand":

  "Jag lyssnar alltid på musik när jag målar, oftast jazz. Jag inspireras väldigt mycket av just musiken, men även av poesin – icke att förglömma. Båda två är konstformer som ligger mig varmt om hjärtat, och för mig är det som att de hör ihop och går hand i hand. Personligen tycker jag att det är någonting som ideligen återspeglas och ges sken av i mina bilder. Det ger de en djupare dimension".
  Litografi i begränsad upplaga om 190 ex

  Konstnären Angelica Wiik har ett hjärta för musiken, och framför allt jazzen: någonting som präglar hennes konst. Wiiks sagolika verk är som hämtade ur oskrivna berättelser och genomsyras av en sagovärld där både det harmoniska, lekfulla och melankoliska ges utrymme. Angelica Wiik har skapat flera unika motiv för NOA Gallery, bland andra "Södermälarstrand" och "Nattliv". Upplagan är begränsad till 190 numrerade och signerade exemplar. Motivet går att köpa antingen utan eller med svart ram.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Tårtdax
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr
Pont neuf
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Kolingsborg
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Patrask
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland