2-7 arbetsdagar

Nattliv

Etablerade konstnärerBästsäljande konstnärer
3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 cm x 59 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 56 cm x 75 cm
  Upplaga: 290 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
 • Produktbeskrivning
 • Nattliv

  I Angelica Wiiks konst är natten den bästa tiden, det är också då hon skapar de flesta av sina konstverk. På natten sker möten och musiken strömmar genom staden där både kvinnor, män och djur rör sig fritt. Musik är ständigt närvarande i hennes tavlor. Här syns två festklädda kvinnor på väg ut i natten i en öppen bil.
  Litografi i begränsad upplaga

  Konstnären Angelica Wiiks enastående verk är som hämtade ur oskrivna berättelser och präglas av en sagovärld där både det harmoniska, lekfulla och melankoliska ryms. Angelicas passion till musiken, särskilt jazzen, är en viktig del i hennes konst och någonting som ofta gestaltas i hennes verk i form av instrument. Wiik har skapat flera unika motiv för NOA Gallery, däribland Södermälarstrand och "Mariaberget". Upplagan är begränsad till 290 numrerade och signerade exemplar. Motivet går att köpa antingen utan eller med svart ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Tittägg
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr
Nattbad
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Zebrapuss
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr
Endast 8st kvar
Bio Rio
2-7 arbetsdagar
fr. 4200 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska