2-7 arbetsdagar

Måndans

Etablerade konstnärerBästsäljande konstnärer
2800 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 x 49 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 61 cm x 42 cm
  Upplaga: 290 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Toscana 300 g
 • Produktbeskrivning
 • Måndans

  Konstnären Angelica Wiik målar nästan alltid på natten och det avspeglar sig ofta i hennes konst. Natten är en kreativ tid, fyllda av musik, möten och sjudande liv. I centrum av målningen Måndans sitter en kvinna och spelar cello, medan en annan kvinna dansar med månen på ett tak. Under henne sitter ett par och en saxofon. Jazzmusik är en av konstnären starkaste influenser och hon lyssnar nästan alltid på jazz när hon målar.  Litografi i begränsad upplaga

  Konstnären Angelica Wiik hyser stor passion till musiken, och framför allt jazzen: någonting som ofta återspeglas i hennes konst. Wiiks sagolika verk är som hämtade ur oskrivna sagor och präglas av en mytologisk värld där både det harmoniska, lustfyllda och melankoliska ryms. Angelica Wiik har skapat flera unika motiv för NOA Gallery. Måndans finns i en begränsad upplaga om 290 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mariaberget
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Endast 1st kvar
Pont neuf
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Mosebacke
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr
Bubblor
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska