Original
2-7 arbetsdagar

Sad Desire

Endast 1st kvar
Unga talanger
26000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Sad Desire" är en fängslande abstrakt akrylmålning skapad av den begåvade konstnären Linus Rosen. Genom en kombination av färg och textur framkallar detta konstverk en stark känsla av längtan och begär. Målningen presenterar en palett av sorgliga toner, där sprakande blått och djupt mörk lila dominerar. Dessa färger ger en känsla av melankoli och förstärker den emotionella resonansen hos betraktaren.

  Det finns också subtila inslag av slitna orange toner som genomsyrar konstverket och ger en antydan av förfluten glädje och energi. Mitt i kompositionen finns ett centrerat sårliknande inslag av rött, vilket lägger till en element av smärta och känslomässig intensitet. Dessa kontrasterande färger och former skapar en spänning och djup i verket.

  Trots de mörkare och mer sorgliga tonerna finns det också ljusa och mjuka toner av rosa och andra pastellfärger. Dessa ljusa inslag ger en känsla av hopp och öppenhet i konstverket, och de bidrar till en harmonisk balans mellan de olika elementen. Penseldragen är snabba och dramatiska, vilket ger en känsla av rörelse och livfullhet i verket.

  "Sad Desire" är en konstnärlig utforskning av mänskliga känslor och längtan. Det väcker betraktarens egna känslor och upplevelser och lockar fram en stark känslomässig respons. Genom att använda abstrakta former och färger skapar Linus Rosen en plattform för tolkning och personlig reflektion, där varje betraktare kan projicera sina egna erfarenheter och känslor på verket. Det är en kraftfull och gripande konstnärlig skapelse som berör djupet av den mänskliga naturen och den ofta motsägelsefulla naturen hos våra önskningar och begär.

  Sad Desire är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Messed up
Original
2-7 arbetsdagar
23400 kr
Fearless
Original
2-7 arbetsdagar
21000 kr
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
fr. 5000 kr
Flowing Through
Original
2-7 arbetsdagar
25520 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska