Original
2-7 arbetsdagar

Sad Desire

Endast 1st kvar
Unga talanger
26000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 x 4 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Deep Edge Canvas
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Sad Desire" är en fängslande abstrakt akrylmålning skapad av den begåvade konstnären Linus Rosen. Genom en kombination av färg och textur framkallar detta konstverk en stark känsla av längtan och begär. Målningen presenterar en palett av sorgliga toner, där sprakande blått och djupt mörk lila dominerar. Dessa färger ger en känsla av melankoli och förstärker den emotionella resonansen hos betraktaren.

  Det finns också subtila inslag av slitna orange toner som genomsyrar konstverket och ger en antydan av förfluten glädje och energi. Mitt i kompositionen finns ett centrerat sårliknande inslag av rött, vilket lägger till en element av smärta och känslomässig intensitet. Dessa kontrasterande färger och former skapar en spänning och djup i verket.

  Trots de mörkare och mer sorgliga tonerna finns det också ljusa och mjuka toner av rosa och andra pastellfärger. Dessa ljusa inslag ger en känsla av hopp och öppenhet i konstverket, och de bidrar till en harmonisk balans mellan de olika elementen. Penseldragen är snabba och dramatiska, vilket ger en känsla av rörelse och livfullhet i verket.

  "Sad Desire" är en konstnärlig utforskning av mänskliga känslor och längtan. Det väcker betraktarens egna känslor och upplevelser och lockar fram en stark känslomässig respons. Genom att använda abstrakta former och färger skapar Linus Rosen en plattform för tolkning och personlig reflektion, där varje betraktare kan projicera sina egna erfarenheter och känslor på verket. Det är en kraftfull och gripande konstnärlig skapelse som berör djupet av den mänskliga naturen och den ofta motsägelsefulla naturen hos våra önskningar och begär.

  Sad Desire är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Refresch of mind
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Endast 1st kvar
Make Peace with the Devil

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
41000 kr
Endast 1st kvar
Love: Heal or Destroy
Original
2-7 arbetsdagar
19000 kr
Endast 1st kvar
Relief
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
680 kr 800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland