Original
2-7 arbetsdagar

Refresch of mind

Endast 1st kvar
Unga talanger
25000 kr / 21250 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Refresch of mind" är en abstrakt akrylmålning skapad av Linus Rosen.

  Detta konstverk utstrålar en känsla av friskhet och lugn genom en harmonisk färgpalett och mjuka penseldrag. Vit brons och limegrönt dominerar och skapar en känsla av frihet, liv och luftighet. Dessa färger ger betraktaren en upplevelse av att andas ut och känna en förnyad energi.

  I mitten av konstverket finns en centrerad textur som påminner om rötter och grenar. Denna textur ger intrycket av en spridande kärna av liv och rörelse. Det finns en organisk känsla i kompositionen, som om verket utforskar naturens kraft och förbindelsen till den.

  Längs vänstra kanten sträcker sig konstverket mot blomstrande blåa toner. Dessa blåa nyanser påminner om uppfriskande hav och mjuka moln. De skapar en kontrast till den släta men ändå hårda ytan av grönt brons och vitt som täcker stora delar av verket. Det finns en dynamik mellan de olika färgerna och ytor, vilket ger en intressant visuell balans.

  "Refresch of mind" är en målning som bjuder in betraktaren till att rensa tankarna och hitta inre frid. Genom sin abstrakta och suggestiva natur öppnar den upp för tolkningar och personliga reflektioner. Det är ett verk som stimulerar sinnena och väcker känslor av harmoni och förnyelse.

  Refresch of mind är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Kampanjvara

Kampanjstart:
2024-01-12, 00:00
Kampanjstopp:
2024-08-12, 00:00

Se fler konstverk

Calling upon the Seas - Poseidon

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
21250 kr 25520 kr
Sexify
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
23000 kr 27000 kr
Treasury of truth
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
27200 kr 32000 kr
Sad Desire
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
23500 kr 26000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland