Original
2-7 arbetsdagar

Fearless

Endast 1st kvar
Unga talanger
21000 kr / 16800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80x100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
 • Produktbeskrivning
 • "Fearless" är en abstrakt akrylmålning som frambringar känslor och emotioner genom det kraftfulla uttrycket. Konstverket är skapat av den begåvade konstnären Linus Rosen och utmärker sig genom tjocka, dramatiska svarta penseldrag som fångar betraktarens uppmärksamhet. I mitten av kompositionen finns en ljusinsläpp i form av en intensiv röd färg, vilket skapar en stark kontrast mot det omgivande svarta.

  Målningens övergripande komposition präglas av en levande grön färg som omfamnas av inslag av orange och rött. Denna harmoniska sammansättning ger verket en känsla av vitalitet och energi. Den gröna färgen kan tolkas som en symbol för hopp och livskraft, medan de inslag av orange och rött förstärker det känslosamma uttrycket.

  Genom användningen av dessa färger och kompositionens uppbyggnad skapas en spänningsfylld dynamik i konstverket. De dramatiska svarta penseldragen representerar motgången, rädslan och smärtan, medan den intensiva röda färgen ger liv och rörelse till dessa element. Det blir en visuell representation av konflikten mellan rädsla och hopp, där färgerna lyser fram och förmedlar en känsla av mod och styrka.

  "Fearless" är en konstnärlig gestaltning av de inre känslor och strider som kan påverka oss människor. Verket använder sig av färg och form för att kommunicera och uttrycka dessa komplexa känslor på ett sätt som är öppet för tolkning. Det bjuder in betraktaren att reflektera över sina egna upplevelser och tolkningar, och kan vara en källa till inspiration och känslomässig resonans.

  Fealress är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 100 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Treasury of truth
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
25600 kr 32000 kr
Endast 1st kvar
Open Heart
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
20000 kr 25000 kr
Endast 1st kvar
Flowing Through
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
20416 kr 25520 kr
Endast 1st kvar
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 4000 kr fr. 5000 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska