2-7 arbetsdagar

Lila Tiffany New York

12000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 56 x 76 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 71 cm x 54 cm levereras med mörkgrå ram och reflexfritt glas
  Upplaga: 25 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Fine Art Baryta
 • Produktbeskrivning
 • Lila Tiffany New York - Fotografi
  Lila Tiffany utanför Carnegie Hall i New York 1967. Leif-Erik Nygårds studio låg i Carnegie Hall som på 60-talet var en smältdegel för kreativ talang. Här trängdes kända hyresgäster med Lee Strasbergs berömda Actors studio, modeskapare, musiker, dansare och författare. Många av lägenheterna var små, billiga studios med delat badrum och kök och en av hyresgästerna var före detta cirkusartisten Lila Tiffany. Varje dag satt hon utanför Carnegie Hall med sitt dragspel och spelade för folk som gick förbi, alltid med sin lilla chihuahua, pengarna sparade hon under madrassen. En av de kända hyresgästerna var Judy Garland som ofta stod och snackade med hisskillarna. När Leif-Erik Nygårds frågade om han kunde få fotografera henne svarade hon alltid artigt ja men det blev aldrig av. Leif-Erik Nygårds bestämde sig för att porträttera Lila Tiffany istället.
  - Jag är så glad att jag fotograferade henne. På slutet när hon var för trött för att bära sitt dragspel så spelade hon munspel istället.
  Fotografiet säljs i en exklusiv upplaga på 25 exemplar där varje exemplar är signerat och numrerat. Dessutom finns det en text på baksidan som berättar historien kring bilden. Fotografiet är 50 x 70 centimeter.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
680 kr 800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland