2-7 arbetsdagar

Lila Tiffany New York

12000 kr / 9600 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 56 x 76 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 71 cm x 54 cm levereras med mörkgrå ram och reflexfritt glas
  Upplaga: 25 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Fine Art Baryta
 • Produktbeskrivning
 • Lila Tiffany New York - Fotografi
  Lila Tiffany utanför Carnegie Hall i New York 1967. Leif-Erik Nygårds studio låg i Carnegie Hall som på 60-talet var en smältdegel för kreativ talang. Här trängdes kända hyresgäster med Lee Strasbergs berömda Actors studio, modeskapare, musiker, dansare och författare. Många av lägenheterna var små, billiga studios med delat badrum och kök och en av hyresgästerna var före detta cirkusartisten Lila Tiffany. Varje dag satt hon utanför Carnegie Hall med sitt dragspel och spelade för folk som gick förbi, alltid med sin lilla chihuahua, pengarna sparade hon under madrassen. En av de kända hyresgästerna var Judy Garland som ofta stod och snackade med hisskillarna. När Leif-Erik Nygårds frågade om han kunde få fotografera henne svarade hon alltid artigt ja men det blev aldrig av. Leif-Erik Nygårds bestämde sig för att porträttera Lila Tiffany istället.
  - Jag är så glad att jag fotograferade henne. På slutet när hon var för trött för att bära sitt dragspel så spelade hon munspel istället.
  Fotografiet säljs i en exklusiv upplaga på 25 exemplar där varje exemplar är signerat och numrerat. Dessutom finns det en text på baksidan som berättar historien kring bilden. Fotografiet är 50 x 70 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Jack Nicholson Cannes
2-7 arbetsdagar
Kampanj
9600 kr 12000 kr
Veruschka and Gordon Parks New York
2-7 arbetsdagar
Kampanj
9600 kr 12000 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1520 kr fr. 1900 kr
Endast 3st kvar
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska