2-7 arbetsdagar

Jack Nicholson Cannes

12000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 71 cm x 49 cm mörkgrå ram och reflexfritt glas ingår
  Upplaga: 25 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Fine Art Baryta
 • Produktbeskrivning

 • Jack Nicholson: Cannes 2003 - Fotografi

  En avslappnad ikon, ett ögonblicks kontakt är allt som krävs för att lyckas skapa närvaro i bilden. Leif-Erik Nygårds träffade Jack Nicholson på filmfestivalen i Cannes 2003 när skådespelaren gjorde promotion för filmen “About Schmidt” av Alexander Payne.

  - Ett problem med att fotografera riktigt kända personer är att de ofta har ett entourage av människor omkring sig vilket gör det svårare att få kontakt. Ofta är de här personerna fullt sysselsatta med att hålla sin klient på gott humör, de håller kanske på att skämta och prata fast det verkligen inte behövs. De tror att det blir bättre men de är helt ute och seglar.
  Fotografiet säljs i en exklusiv upplaga på 25 där varje exemplar är signerat och numrerat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska