Original
Såld

I shall be free

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
46000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • ”I shall be free" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket I shall be free berättar Veronika: - Hjärtat är livets symbol, kärleken och omtanken till varandra. I shall be free handlar om att våga släppa taget. istället för att fastna vid vissa saker och mönster som inte gör oss lyckliga. – Släpp taget, kasta ut det gamla och låt det försvinna. Lev för dagen och i nuet.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "I shall be free" Unikt original i akryl
  I shall be free är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 100 cm x 100 cm och levereras uppspänd på kilram, med en tunn svart galleriram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mariaberget
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Satisfaction
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Mariaberget
Original
2-7 arbetsdagar
34000 kr
Endast 1st kvar
Burlesque
Original
2-7 arbetsdagar
37000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska