Original
2-7 arbetsdagar

Relentless faith

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
45000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Relentless Faith" av Veronika Eriksson:
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  Detta konstverk har vuxit fram delvis på grund av mina egna livsförhållanden senaste åren, jag har aldrig riktigt nått överk vattenytan förrän något nytt jobbigt dykt upp i mitt liv. Jag fungerar som så att ju mer motstånd jag möter, desto mer besluten blir jag att övervinna det negativa. Att försöka behålla lugnet och hålla modet uppe. Om att ha hittat en inre styrka som man inte ens visste existerade. När det känns som allra svårast så har man en stor urkraft inom sig att se positivt och framåt. Likaså att se möjligheter istället för hinder, att aldrig någonsin ge upp. Hur svårt det än känns så går jag alltid framåt och tittar aldrig bakåt. Jag väljer att se de saker som som jag fortfarande kan göra istället för att se de saker som jag inte längre klarar av. Jag bestämmer mig för att se allt från den ljusa sidan i livet. Till den som känner igen sig – ge aldrig någonsin upp!
  "Relentless Faith" är ett original på bomullsduk, uppspänd på kilram. Måttet på konstverket är 80 x 100 cm och levereras med äkthetsintyg.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Touched by an Angel
2-7 arbetsdagar
27000 kr
Still waiting
Original
2-7 arbetsdagar
44000 kr
Endast 1st kvar
Let the mystery be
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Mariaberget
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland