Original
2-7 arbetsdagar

Relentless faith

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
45000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Relentless Faith" av Veronika Eriksson:
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  Detta konstverk har vuxit fram delvis på grund av mina egna livsförhållanden senaste åren, jag har aldrig riktigt nått överk vattenytan förrän något nytt jobbigt dykt upp i mitt liv. Jag fungerar som så att ju mer motstånd jag möter, desto mer besluten blir jag att övervinna det negativa. Att försöka behålla lugnet och hålla modet uppe. Om att ha hittat en inre styrka som man inte ens visste existerade. När det känns som allra svårast så har man en stor urkraft inom sig att se positivt och framåt. Likaså att se möjligheter istället för hinder, att aldrig någonsin ge upp. Hur svårt det än känns så går jag alltid framåt och tittar aldrig bakåt. Jag väljer att se de saker som som jag fortfarande kan göra istället för att se de saker som jag inte längre klarar av. Jag bestämmer mig för att se allt från den ljusa sidan i livet. Till den som känner igen sig – ge aldrig någonsin upp!
  "Relentless Faith" är ett original på bomullsduk, uppspänd på kilram. Måttet på konstverket är 80 x 100 cm och levereras med äkthetsintyg.

 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mommy to be
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Dream baby dream
Original
2-7 arbetsdagar
24000 kr
Endast 1st kvar
Burlesque
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
My one and only love
Original
2-7 arbetsdagar
65000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Cykeltur
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bara få va mig själv
2-7 arbetsdagar
800 kr
Endast 9st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland