Original
2-7 arbetsdagar

Dream baby dream

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
24000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Dream baby dream" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Dream baby dream berättar Veronika - Hjärtat är livets symbol - kärleken och omtanken till varandra. - Drömmar och visioner. - Drömmar är vårt bränsle, vad vore vi utan dem? - Utan visioner tar vi oss ingenstans. - En vision utan handling är bara en dröm. - Handling utan vision är bara tidsfördriv. - Att drömma ger oss en tro på att allting går att genomföra. - Det är genom att se målet som du kan fullfölja dina drömmar avslutar Veronika.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Dream baby dream" Unikt original i akryl
  Dream baby dream är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 60 cm x 60 cm och levereras uppspänd på kilram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mommy to be
Original
2-7 arbetsdagar
35000 kr
Endast 1st kvar
Captued by the sun
Original
2-7 arbetsdagar
36000 kr
Endast 1st kvar
For your love
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Dreamer
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland