2-7 arbetsdagar

Drive for Peace by Dustin Johnson (1 meter)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
116995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm
  Upplaga: 29 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Drive for Peace by Dustin Johnson:
  Stöd kampen mot våldet genom att köpa Dustin Johnsons version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.
  Golfproffsets tolkning av symbolen fick namnet Drive for Peace, originalet står på St Andrews som också anses vara golfens vagga. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.
  Skulptur av världskända fredssymbolen – begränsad upplaga
  Den knutna revolvern är idag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Dustin Johnson för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i fyra olika storlekar – 19 centimeter, 30 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Drive for Peace är designad av Dustin Johnson och är tillverkad av handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga om 499 exemplar av den minsta storleken, 299 exemplar av den på 30 centimeter, 199 exemplar av den på 40 cm samt 29 exemplar av den största på 1 meter. Ett äkthetscertifikat medföljer.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
680 kr 800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland