2-7 arbetsdagar

Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m

Endast 6st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
116995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 85 cm x 27 cm
  Upplaga: 8 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning


 • ”Tennis for peace” by Billgren och Söderling (1 meter)
  Stöd kampen mot våldet genom att köpa tennisspelaren Robin Söderling och konstnären Ernst Billgrens version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. För att skapa konstverket tog de helt sonika till tennisbollar och färg och smashade ner den knutna revolvern rejält med klara färger. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.
  Skulptur av världskända fredssymbolen – begränsad upplaga
  Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen av Robin Söderling och Ernst Billgren för Non-Violence Project finns att köpa på Noagallery.se i tre storlekar, 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Den är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga, det finns endast 499 exemplar av den mindre storleken, 99 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar av den största. Denna är den största och kommer med ett äkthetscertifikat samt ligger i en fin presentbox.
  Vi har fri frakt på denna produkt inom Stockholm, för transport till övriga landet fås prisuppgift på förfrågan hos contact@noagallery.se
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Konstpaket - Blå harmoni
2-7 arbetsdagar
1300 kr
Endast 2st kvar
Äpplet
2-7 arbetsdagar
1900 kr
Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Brandbilen
2-7 arbetsdagar
1900 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland