2-7 arbetsdagar

Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m

Endast 6st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
112500 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 85 cm x 27 cm
  Upplaga: 8 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning


 • ”Tennis for peace” by Billgren och Söderling (1 meter)
  Stöd kampen mot våldet genom att köpa tennisspelaren Robin Söderling och konstnären Ernst Billgrens version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. För att skapa konstverket tog de helt sonika till tennisbollar och färg och smashade ner den knutna revolvern rejält med klara färger. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.
  Skulptur av världskända fredssymbolen – begränsad upplaga
  Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen av Robin Söderling och Ernst Billgren för Non-Violence Project finns att köpa på Noagallery.se i tre storlekar, 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Den är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga, det finns endast 499 exemplar av den mindre storleken, 99 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar av den största. Denna är den största och kommer med ett äkthetscertifikat samt ligger i en fin presentbox.
  Vi har fri frakt på denna produkt inom Stockholm, för transport till övriga landet fås prisuppgift på förfrågan hos contact@noagallery.se


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska