Stäng
September Charms II

September Charms II

Malin Signahl
950 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
42 cm x 29,7 cm
Upplaga:
250 numrerade och signerade exemplar
Kategori:
Giclée
Tillverkad på:
300 gram bomullspapper

September charms II:

– Höstanemoner, när sommaren övergår i höst blommar de som vackrast i ymnigt rosa skyar, berättar konstnären Malin Signahl om tavlan September charms II. I detta motiv ser vi den sobra färgskalan som är återkommande i min formgivning.

Malin hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket många gånger återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Här är det vackra höstanemoner som tar plats, motivet har en transparent och krispig känsla. Originalet är målat i akvarell.

Pigment print i begränsad upplaga

Malin skapar målningar där rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen är det viktigaste för att komma åt den lätta känslan som kännetecknar hennes konst. September charms II är ett gicléetryck gjort utifrån en originalmålning i akvarell, tryckt på 300 grams syrafritt fine art papper i 100 procent bomull. Alla bilder är numrerade och signerade och trycks i Malins studio. Den ingår i en diptyk, en serie med två motiv, systermotivet heter September charms I. De säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 250 exemplar. Storleken på motivet är 42 x 29,7 centimeter.