2-7 arbetsdagar

September Charms II

Etablerade konstnärer
950 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 x 42 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Akvarell , Pigment print
  Tillverkad på: 300 gram bomullspapper
 • Produktbeskrivning
 • September charms II:
  – Höstanemoner, när sommaren övergår i höst blommar de som vackrast i ymnigt rosa skyar, berättar konstnären Malin Signahl om tavlan September charms II. I detta motiv ser vi den sobra färgskalan som är återkommande i min formgivning.
  Malin hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket många gånger återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Här är det vackra höstanemoner som tar plats, motivet har en transparent och krispig känsla. Originalet är målat i akvarell.

  Pigment print i begränsad upplaga  Malin skapar målningar där rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen är det viktigaste för att komma åt den lätta känslan som kännetecknar hennes konst. September charms II är ett gicléetryck gjort utifrån en originalmålning i akvarell, tryckt på 300 grams syrafritt fine art papper i 100 procent bomull. Alla bilder är numrerade och signerade och trycks i Malins studio. Den ingår i en diptyk, en serie med två motiv, systermotivet heter September charms I. De säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 250 exemplar. Storleken på motivet är 42 x 29,7 centimeter. • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fjäril (brunrosa)
2-7 arbetsdagar
950 kr
Flower Portrait 6
2-7 arbetsdagar
950 kr
Flower Portrait 2
2-7 arbetsdagar
950 kr
Fjäril (mörkblå)
2-7 arbetsdagar
950 kr

Andra köpte även

All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska