Original
2-7 arbetsdagar

Poppy

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
21000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • Poppy:
  – Poppy är inspirerad av en snittblomma, den italienska vallmon som med sin överdådiga blomning är fantastisk att följa hela vägen från knopp till nedvissnad stjälk och där alla stadier har sin charm, säger konstnären Malin Signahl. Kronbladen i en utslagen vallmobukett är som veckiga sidenkjolar i pastelliga varma färgtoner. I målningen har jag arbetat med akvarellens flödighet för att fånga skirheten i en utslagen vallmoblomma. Jag förhåller mig alltid fritt till mina motiv. Det handlar om att fånga en essens och en känsla snarare än att avbilda, det är poesi.
  Originalverk i akvarell
  Härliga rosa toner i målningen Poppy som föreställer den anspråkslösa men så vackra vallmoblomman. Malin Signahl skapar målningar där rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen är det viktigaste för att komma åt den lätta känslan som kännetecknar Malins konst. Hon hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Motivet Poppy är ett original och finns bara i ett enda exemplar på Noagallery.se. Tavlan är målad på akvarellpapper och kommer inramad i en tunn vit trälist och är monterad friliggande. Inramad är den 60 x 80 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fjäril (turkos)
2-7 arbetsdagar
950 kr
Flower Portrait 5
2-7 arbetsdagar
950 kr
Dahlia (Grafiska blad)
2-7 arbetsdagar
950 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska