Original
2-7 arbetsdagar

Anemones

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
21000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • Anemones:
  – Tavlan Anemones är inspirerad av vårens första snittblommor, anemonerna. Blommor på lång stjälk som är vackra att ställa i vas under årets första månader när ljuset långsamt återvänder och dagarna blir längre. För mig bär anemonerna ett löfte om en stundande vår och återvändande ljus.
  – I motivet har jag arbetat med kontrastverkan mellan ljus och mörker som bärande bildelement. De mörkare ytorna i bilden kontrasterar emot och lyfter de ljusare partierna. Jag har också använt mig av akvarellens flödighet vilket blir spännande i ett stort motiv.
  Originalverk i akvarell
  Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Malin Signahls tavlor är rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen det viktigaste för att skapa den lätta känslan som kännetecknar hennes tavlor. Här syns den romantiska, vackra anemonen avteckna sig mot pappret med flödande, grå akvarelltoner. Motivet Anemones är ett original och finns bara i ett enda exemplar på Noagallery.se. Tavlan är målad på akvarellpapper och kommer inramad i en tunn vit trälist och är monterad friliggande. Inramad är den 60 x 80 cm.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Flower Portrait 2
2-7 arbetsdagar
950 kr
Flower Portrait 3
2-7 arbetsdagar
950 kr
Fjäril (svartvit)
2-7 arbetsdagar
950 kr
Fjäril (rosa)
2-7 arbetsdagar
950 kr

Andra köpte även

Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
680 kr 800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland